+31 628 63 86 05 info@vingervlug.online

Privacybeleid

VingerVlug is powered by Gewoon Saskia, de eenmanszaak van Saskia Veltenaar. Natuurlijk staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Je kunt Gewoon Saskia terugvinden onder nummer 56815700.

Als je bij ons aan de slag gaat met het typeprogramma van VingerVlug wil je natuurlijk niet dat er onzorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens.
En gelijk heb je. Dat zouden wij namelijk ook niet willen.

Daarom vinden wij het belangrijk dat je van ons weet welke persoonsgegevens we van je verzamelen, waarom we dat doen en dat we jouw toestemming nodig hebben om dit te doen. Hierover lees je alles in deze privacyverklaring.
Heb je vragen over deze verklaring of over andere zaken die betrekking hebben op jouw privacy? Mail ons via info@vingervlug.online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Welke gegevens willen we van je weten?
Voor- en achternaam: We spreken je graag aan met je eigen naam.

Voor welke doeleinden gebruiken we je gegevens?
We gebruiken je gegevens om je licentie aan te maken.
En we gebruiken jouw gegevens om het gebruik van onze website te kunnen analyseren. Om de behaalde resultaten te analyseren wordt het typeprogramma van VingerVlug steeds beter.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?
Om jou goed van dienst te kunnen zijn moeten we jouw persoonsgegevens opslaan op onze servers. Natuurlijk bewaren wij deze niet onnodig lang. Zolang je bezig bent een typecursus van VingerVlug slaan we jouw persoonsgegevens op in onze systemen. Na 4 maanden anonimiseren wij je gegevens en kunnen wij deze ook nooit meer naar jou herleiden. Dit betekent dat we jouw account ook niet meer kunnen terughalen.

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens inzien, wijzigen, laten overdragen of wissen?
Als gebruiker van VingerVlug heb jij te allen tijde het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te laten wijzigen of te wissen, het zijn immers jouw gegevens.

Inzage persoonsgegevens?
Alle persoonsgegevens die wij van jou verzamelen kun je altijd zelf inzien in je account. Hiervoor log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, scroll je naar beneden en vervolgens klik je het tabblad Instellingen. Hier zie je meteen jouw persoonsgegevens die wij van je hebben.

Wie heeft er toegang tot jouw persoonsgegevens?
We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan deze partijen: IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen. We verkopen jouw gegevens nóóit aan derden.

Waar slaan we jouw gegevens op?
We slaan je gegevens op in verschillende databases. We hanteren altijd strenge beveiligingsmaatregelen en zo worden je gegevens bijna altijd opgeslagen binnen de Europese Unie. In het uitzonderlijke geval dat klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat jouw privacy op een passende manier beschermd blijft. Voor een aantal landen is dit officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt. Of we werken met officiële modelcontracten die speciaal zijn opgesteld om jouw privacy te waarborgen.

Heb je vragen of klachten?
Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kan je contact opnemen met ons via info@vingervlug.online of door te schrijven naar: VingerVlug Privacy,  Graanmolenweg 59, 4105 XD Culemborg.

Wanneer je niet tevreden bent over hoe VingerVlug omgaat met jouw privacy kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens www.autoriteitpersoonsgegevens.nl